Pantoon 21 Crack Jack 98 SP DR Ghost BRT

Pantoon 21 Crack Jack 98 SP DR Ghost BRT

kr 199,00
Inklusive MVA



Crackjack 98SP DR

  • l
  • length: 98 mm,
  • weight: 17,2 g,
  • suspender (SP),
  • depth: 2,0-2,5 m
Antall

 

100% sikker utsjekking

 

Varer sendes snart som mulig



Pontoon21 CrackJack 98 er en annen representant for den anerkjente CrackJack-serien, som har etablert seg som ledende innen lette spinnestenger. Denne stangen er ikke bare enkel å håndtere, men den gir også enestående ytelse som kan imponere selv erfarne fiskere. Under optimale forhold fungerer den også som en pålitelig indikator på fiskestedets aktivitet. I våre farvann har CrackJack 98 vist seg å være en pålitelig partner for å fange både ørret og laks, og den kan håndtere alt fra mindre arter på 200-300 gram til imponerende troféfisk på 5-15 kilo.

Vår dedikerte ingeniørteam har jobbet grundig med hver modell i serien for å sikre en perfekt balanse og ytelse. Resultatet er en stang med en unik stil og enestående egenskaper. CrackJack 98 har en tiltalende handling både under jevn innsveiving og rykkende bevegelser, og dens presise kasteevne gjør den til et essensielt verktøy for enhver seriøs sportsfisker.

Med avansert teknologi som MFB-systemet (Magnetic Force Balance) sikrer CrackJack 98 optimal kasterekkvidde og stabilisering i vannet. Den flytende versjonen er spesielt imponerende, med en konstruksjon som gjør det mulig å navigere gjennom selv de mest utfordrende vannforholdene med letthet.

Uansett hvilken modifikasjon du velger, vil CrackJack 98 vise en imponerende handling og ytelse. Fra den subtile rullende handlingen til Shallow Runners til den intense wobblingen til Deep Runners, er hver versjon designet for å tiltrekke seg selv den mest kresne fisken.

CrackJack 98 er spesielt imponerende i områder med hindringer og rusk. Dens evne til å passere gjennom disse utfordrende områdene, kombinert med skarpe Owner treble-kroker, gjør den til et uunnværlig valg for seriøse sportsfiskere.

3 Produkter