Shimano Nasci C3000
  • Redusert pris

Shimano Nasci C3000

kr 1 499,00
kr 999,00 Spar kr 500,00
Inklusive MVA
Antall
Det er ikke nok av produktet på lager

 

100% sikker utsjekking

 

Varer sendes snart som mulig

Haspelsnellene i Shimano Nasci FC-serien er utviklet etter moderne krav fra sportsfiskere som krever jevn innsveivning og slitesterke sneller som passer til både fersk- og saltvannsfiske. Dette er en flott snelle som har grå kropp og grå monochrome farge på detaljer. Shimano leverer som alltid robuste sneller med styrke og slitesterkhet for enhver fiskesituasjon.

 

  • Core Protect
  • G-Free Body
  • Hagane Gear
  • Propulsion Line Management System
  • SilentDrive
  • Waterproof Drag
  • X-Ship

 

 

Nasci FC haspelsnellene har egenskaper som CoreProtect for økt robusthet og vannmotstandighet, uten å tilføre ekstra vekt eller ubalanse til snellen.

 

Shimano sin Hagane girteknologi gir enestående slitestyrke på girene sammenlignet med andre snellegir.

 

SilentDrive er samme teknologi som brukes i Shimano sine toppmodeller og gir økt toleranse ned på mikronivå og begrenser unødvendig lyd og vibrasjon under kjøring av fisk.

 

Nasci FC er utviklet for å levere Shimano sin velkjente kvalitet og har et særeget øye for detaljer som yter når du trenger det som mest.

 

 

CoreProtect

Total beskyttelse: Konseptet til CoreProtect er enkelt... For å kunne gi vannmotstandighet,  uten å skape en tung rotasjonsfølelse og vibrasjon, er det områder på snellen som krever beskyttelse. Dette er rulleclutchen, snellekroppen og spolen.

 

G-Free Body

G-Free Body teknologien er utviklet for å flytte snellens tyngdekraftsenter nærmere stangen. Ved å flytte tyngdepunktet til sportsfiskerens håndposisjon, hjelper G-free body til med å redusere tretthet og forbedre kastekomforten over lenger tid.

 

Hagane Gear

Med utrolig styrke og holdbarhet sørger Hagane-giret for selve hjertet av haspelsnellen. Shimano sørger for at den nye følelsen av snellen når du fisker første gang holder seg over tid og når du kaster igjen og igjen.

 

Det er ingen deler i Hagane giret som er skåret til. Hele overflaten er isteden beregnet helt ned i de minste detaljene ved hjelp av spesiell 3D-design og deretter formet i Shimano sin Kladpresseteknologi. Resultatet er kvalitet, motstandskraft og ytelse.

 

Dette er resultatet av Shimano sin uendelige arbeid etter holdbarhet, styrke og kraft. Kaldpresset metall fortsetter å representere det grunnleggende konseptet til Shimano-sneller.

 

Propulsion Line Management System

Den mest åpenbare komponenten på snellen er den nye leppedesignen på spolen. Gjennom titusenvis av kastetester og datasimuleringer har det blitt fastslått at denne nye leppedesignen gir lengre kasteavstander enn en standard spoleleppedesign, samtidig som den forhindrer at det dannes tilbakeslag og vindknuter.

 

Stillegående kjøring

Fra den grunnleggende ehull-kroppsdesignen til de mest intrikate delene av drivverket, inkludert drivhjulet, snekkeakseltappen og snekkeakselgiret, har hvert stykke blitt omhyggelig gjennomgått og den minste klaringen og slingringen er eliminert til de høyeste toleransene.

 

Vanntett brems

Med bruk av drag er mot inntrenging av elementet som vann og støv.

 

X-skip

X-ship gir forbedret girholdbarhet ved å støtte pinjonghjulet i begge ender med lagre, pinoin-giret opprettholder nøyaktig innretting med drivgiret. Dette betyr at girene forblir i samme posisjon under de tyngste belastningene. Den ekstra fordelen er at friksjonen mellom spolen og giret er eliminert. Dette vil forbedre kasteytelsen til snellen med lettere sluk, og tillate lengre kast.

Du liker kanskje også