Shimano Vanquish
  • Redusert pris

Shimano Vanquish

kr 7 200,00
kr 5 700,00 Spar kr 1 500,00
Inklusive MVA

Levering 10-14 dager.

Variant
Antall
Det er ikke nok av produktet på lager

 

100% sikker utsjekking

 

Varer sendes snart som mulig

Shimano Vanquish

Toppmodellen Vanquish FB er lett, sterk og responsiv. Vanquish har den aller nyeste Shimano teknologien, inkludert Magnumlite Rotor, Silent Drive og Micro Module Gear II, perfekt balansert til bruk sammen med de letteste og mest avanserte karbonstengene.


Magnumlite Rotor er en lettvekts asymetrisk rotor-konstruksjon i CI4+ materiale som gir perfekt balanse, minimal friksjon og motstand under innsveiving. Kombinert med en lettvekts snørefører, titanium bøyle og optimal rotortykkelse, er rotasjonsmotstanden redusert med 14%, et helt nytt nivå for følsomhet under innsveiving. Rotorstivheten på snøreførersiden er også en viktig faktor som påvirker bremsekraften. Magnumlite Rotor gir stivhet med opptil 30% mindre press på rotorarmen ved ekstrem bremsebelastning.


Inne i Hagane-kroppen av magnesium gir Hagane-drevet kombinert med X-Ship, Silent Drive og Micro Module II jevn ytelse og myk innsveiving. Snellen er beskyttet av X Protect for å sikre at vann og smuss ikke trenger inn til viktige komponenter. Snellebremsen er vanntett. Sveiven er av karbon.

2500S = Shallow Spool.
C3000 = Compact Body.
4000XG = Extra High Gear