Duo Onimasu Kagura 88F Niji Wasabi

Duo Onimasu Kagura 88F Niji Wasabi

kr 259,00
Inklusive MVA

Length 88mm

Weight 15g

Hook #4

Antall

 

100% sikker utsjekking

 

Varer sendes snart som mulig

DUO Onimasu Kagura 88F - Den Ultimative Wobbler for Elvefiske

Oppdag en ny dimensjon av fiske med DUO Onimasu Kagura 88F, den eksklusive wobbleren utviklet av legendariske japanske fiskere. Denne lokken er skapt med presisjon for å maksimere suksessen din under ørretfiske i japanske elver, og den viser seg like effektiv for laks, sjøørret, ørret og andre elvefisker i våre hjemlige farvann.

Egenskaper:

Fantastiske Bevegelser: DUO Onimasu Kagura 88F imponerer med utrolige bevegelser som gjør den enkel å kontrollere i vannet. Uansett om du fisker i elver eller grunne vann, gir denne lokken deg den optimale bevegelsen for å tiltrekke fisken.

Perfekt Størrelse og Vekt: Med en lengde på 8,8 cm og en vekt på 15 gram, skiller Kagura 88F seg ut som en flytende wobbler med de perfekte dimensjonene. Dette gjør den ideell for elvefiske etter laks og ørret, samt for dorging.

Unike Fordeler:

Allsidighet: Kagura 88F wobbleren kombinerer wobbling og rulling, og den flasher siden mens den viser en imponerende silhuett. Dette gjør den til et allsidig valg for ulike fiskestiler.

Lav Hastighetsytelse: Ifølge rapporter begynner Kagura 88F å leke selv ved svært lav fart, noe som gjør den perfekt for de som foretrekker rolig fiske.

Farger og Design:

Kagura 88F kommer i en rekke spennende farger, nøye utvalgt for å passe til vårt hjemlige fiske. Fargerike og unike varianter gir deg et bredt spekter av valgmuligheter.

Opplev fiske på et nytt nivå med DUO Onimasu Kagura 88F. Denne drømmewobbleren kombinerer avansert design, presisjon og funksjonalitet for å gi deg en uovertruffen fiskeopplevelse. Utforsk vårt utvalg og gjør deg klar for suksess i elvene og vannene våre!

1 Artikkel

Du liker kanskje også