Jackall Timon Tricoroll
  • Ny

Jackall Timon Tricoroll GT 88MD-S Red Eye Deep Ocean

kr 199,00
Inklusive MVA

88mm
12.4g
range 0.5-1.8m

Antall

 

100% sikker utsjekking

 

Varer sendes snart som mulig

Oppdag den Nye Tricolor Serien for Effektiv Fiske i Norske Elver

Denne nyskapende tricolor-serien er utstyrt med et avansert tyngdepunktsbevegelsessystem, spesielt utviklet for å møte behovene til moderne sportsfiskere. Fra den opprinnelige modellen, som ble skapt med ideen om å være "tro mot det grunnleggende", har det utviklet seg tre modeller for å oppnå enda bedre resultater.

Gjennom gjentatte testfisketurer har vi fått verdifull innsikt som har ført til forbedringer som "bare riktig størrelsesfølelse", "+ α flyavstand" og "+ α dybde". Ved å eliminere blinde flekker, som å ikke nå den andre siden av strømmen du vil passere eller kanten av steinen du vil berøre, har vi sikret en mer pålitelig ytelse.

Den originale modellen fortsetter å handle fast uten å miste balansen, selv i kraftige strømmer, takket være en skarp wobble-rullebevegelse som genererer kraftig vannpåvirkning fra den flate siden av kroppen. I tillegg tiltrekker den fisk med sin flimrende effekt, som oppstår ved øyeblikket av rykkende bevegelser.

Med den nye tricolor-serien er du klar til å utforske norske strømmer med tillit og sikkerhet, og sikre suksessfulle fiskeopplevelser hver gang!

Er du på jakt etter det perfekte wobbleren for fiske i de store og små elvene i Norge? Da er Timon Tricoroll det du trenger!
Flyr mer enn andre som Duo, Rapala, osv. i tillegg veldig effektiv wobbler for laksefiske og ørretfiske. It is made for it!




2 Produkter

Du liker kanskje også