Velg Jackson ROGOS 80 for pålitelig ytelse og fantastiske fangster på laksefisketurene dine.

Jackson Rogos 80 Sun Flower

kr 215,00
Inklusive MVA

Svømme dybde: 1,7-2,7m
Vekt: 11g
Lengde: 80mm

Antall

 

100% sikker utsjekking

 

Varer sendes snart som mulig



Jackson ROGOS 80 er en av de to mest populære laksewobblerne i Øst Europa, sammen med Jackall Timon Trocoroll. Denne wobbleren er opprinnelig designet for fiske i sjøkystene, havner osv., men dens gode egenskaper ble raskt lagt merke til av våre beste laksefiskere. De ba produsenten om å tilby riktige farger, og dermed ble ROGOS en uunnværlig del av enhver laksefiskers arsenal.

Unik Design for Utmerket Ytelse: Til tross for sitt utseende som ikke nødvendigvis indikerer langkastende egenskaper, har ROGOS 80 noe spesielt å tilby. Den femkantede leppen og tyngdepunktet på laveste nivå sørger for skarp og livlig bevegelse, som er uimotståelig for laksen. Selv om den kaster moderat, viser ROGOS 80 seg å være svært aktiv i strømmen, noe som er avgjørende for å tiltrekke og fange laksefiskens oppmerksomhet.

Enkel Bruk, Imponerende Resultater: Å fiske med ROGOS 80 er enkelt og effektivt. Kast den på tvers av strømmen eller litt oppstrøms, og la den synke i noen sekunder. Deretter begynner du å sveive sakte, og justerer hastigheten til wobbleren vibrerer jevnt. Noen ganger er det nok å bare la wobbleren bevege seg mot land, spesielt når den nærmer seg. Denne teknikken har vist seg å være svært effektiv for laksefiske, og med ROGOS 80 er du klar for suksessrike fiskeopplevelser hver gang!

Velg Jackson ROGOS 80 for pålitelig ytelse og fantastiske fangster på laksefisketurene dine.

2 Produkter

Du liker kanskje også