Duo Spearhead Ryuki 70S Pink Back II
  • Ny

Duo Spearhead Ryuki 70S Pink Back II

kr 199,00
Inklusive MVA
Length 70mm
2-3/4in
Weight 9g
1/3oz
Type Sinking (Fixed Weight)
Hook #10
Range 0.6~1.0m
2~3ft
Antall

 

100% sikker utsjekking

 

Varer sendes snart som mulig

Duo Spearhead Ryuki er en serie japanske kastewobblere.

Oppdag Duo Spearhead Ryuki 70S - en japansk kastewobbler designet for enestående ytelse. Med en lengde på 70S og en vekt på 9g, er denne wobbleren perfekt balansert for imponerende kastelengder og uimotståelig gange. Den er ideell for fiske i elver og stille vann, og har bevist seg som et effektivt valg for ørretfiske i Norge

Spearhead Ryuki SW-modellene er spesielt konstruert for saltvannsfiske, utstyrt med ekstra saltvannsresistente kroker og fargekombinasjoner som fungerer både i havet og ferskvann. Den pulserende gange etterligner en skadet småfisk og irriterer fisk til hugg.

Med Duo's fokus på kasteegenskaper, leverer Ryuki pålitelige prestasjoner selv på lettere wobblere. Aktiv jerking og twitching gir en uimotståelig gange som appellerer til et bredt spekter av fiskearter. Opplev Duo Spearhead Ryuki 70S - din ultimate partner for en vellykket fiskeopplevelse.

Spearhead Ryuki har en flat og perfekt vektbalansert kropp som gir kastelengder de færreste wobblere kan skilte med. Den har også en gange som har vist seg uimotståelig for en rekke fiskearter.

4 Produkter

Du liker kanskje også